Poobies > GRATIS gepersonaliseerde proefdruk | Begin direct | POOBIES.NL

1e Proefdruk GRATIS*

Bij Poobies bestel jij GRATIS een gepersonaliseerde proefdruk van je kaartje met kortingscode GRATISPROEFDRUK. Zo zie je hoe de kaart er in het echt uit komt te zien. Na het ontvangen van de proefdruk kan je nog teksten, afbeeldingen en kleuren wijzigen, zodat je kaartje helemaal in jouw stijl past! Wil je hierna nog een proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan wel de standaardprijs van het kaartje.

Wist je dat: je gratis voorbeelden van papiersoorten ontvangt bij de proefdruk van kaarten waarbij je zelf papiersoorten kunt kiezen?

*De gratis proefdruk is niet mogelijk bij kaarten met foliedruk (goudfolie, zilverfolie of koperfolie).

Proefdruk foliedruk

Kies je voor een kaart met foliedruk (goud, zilver of koper), dan krijg je van Poobies een proefdruk die helemaal op maat gemaakt is: jouw kaart met jouw opmaak en jouw teksen. De 1e proefdruk is maar €2,50! De vervolgproefdrukken zijn €3,00.

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden met PostNL. In de meeste gevallen heb je de proefdruk binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Naar België kunnen proefdrukken er wat langer over doen.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje, touwtje of met een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kan je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kan je dit er nog niet bij kiezen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: