Poobies > Gepersonaliseerde proefdruk

1e Proefdruk vanaf 1 euro

Bij Poobies bestel jij een gepersonaliseerde proefdruk van je kaartje, helemaal zoals jij het opgemaakt hebt, voor €1 tot €2,75, afhankelijk van het type kaart! Zo zie je hoe de kaart er in het echt uit komt te zien. Na het ontvangen van de proefdruk kan je nog teksten, afbeeldingen en kleuren wijzigen, zodat je kaartje helemaal in jouw stijl past! Wil je hierna nog een proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan wel de standaardprijs van het kaartje.

Wist je dat: je gratis voorbeelden van papiersoorten en envelopkleuren ontvangt bij de proefdruk van kaarten waarbij je zelf papiersoorten en de kleur van je enveloppen kunt kiezen?

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden met Post NL. In de meeste gevallen heb je de proefdruk binnen 1 of 2 werkdagen binnen. Naar België kunnen proefdrukken er wat langer over doen.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje of een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kan je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kan je dit er nog niet bij kiezen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: