Poobies > Verzendservice | POOBIES.NL

Je kaartjes rechtstreeks laten verzenden door ons

Wist je dat Poobies de verzending van je kaartjes voor je uit handen kan nemen? Dat scheelt weer een hoop enveloppen schrijven! Hieronder leggen we uit hoe het werkt!

Let op: rechtstreekse verzending is alleen mogelijk voor kaartjes uit de zilvercollectie en gaat helaas nog niet samen met versieringen zoals sluitzegels, strikjes en houten vormpjes.

Hoe werkt het bestelproces?

1. Bestel je kaarten

Bewerk je kaartje en kies voor 'voorbeeld bekijken' en dan 'verder met bestellen'. Kies dan bij 'Soort Bestelling' voor 'Rechtstreeks verzenden'. Doorloop het bestelproces, kies je envelopkleur en de papiersoort en klik dan onderin op 'Adressen invoeren'.

2. Adressen invoeren

Klik op '+ nieuw adres' om handmatig een adres in te voeren. Je kunt er ook voor kiezen om alle adressen in één keer toe te voegen met het Excelbestand. Let op: gebruik alleen ons bestand, dit staat namelijk in het juiste formaat. Via je account kun je ook een adresboek maken.

3. Verzenddatum kiezen

Als alle adressen zijn geüploaded kun je een verzenddatum kiezen. We zijn hierin echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. We verwerken maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd, en post van Nederland naar België kan er tot een week over doen.

4. Controleren en bestellen

Als je voor een verzenddatum hebt gekozen, komt je winkelmandje in beeld en kun je een laatste check uitvoeren. Vervolgens klik je op 'Verder met bestellen', waar je je eigen adresgegevens invult. Klik vervolgens op 'Volgende stap' om af te rekenen.

Kosten directe verzending

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,25 (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd:

  • Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
  • Kaart in envelop steken
  • Etiket printen en plakken op de envelop

Directe verzending buiten Nederland tot 20 gram is € 1,82 per geadresseerde.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en we helpen je graag!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: