Leuke en informatieve artikelen 

31 mei 2016

Poobies.nl - Het perfecte kaartje voor iedere gelegenheid!

Zelf kaarten maken of kant-en-klare kaarten bestellen doe je gemakkelijk online op Poobies.nl. Dé speler voor het perfecte kaartje voor elke belangrijke gelegenheid in jouw leven. Al 13 jaar ben je bij ons aan het juiste adres voor onder andere geboortekaarten, trouwkaarten en bijzondere uitnodigingen. Altijd scherp geprijsd. Onze collecties van o.a. Poobies, Belarto, Buromac en Family Cards worden voortdurend uitgebreid met nieuwe kaartjes. Daarbij proberen we altijd origineel en verrassend te blijven.

Kijk eens rond tussen de vele inspiratiekaarten om je eigen kaartje te ontwerpen voor je bruiloft. Of maak een kaart kies één van de kant-en-klare kaartjes met een persoonlijke tekst om de geboorte van jouw baby aan te kondigen. Met de handige en unieke opmaaktool wordt online kaarten maken en bestellen wel heel leuk en gemakkelijk. 

Met regelmaat nieuwe inspiratie

Poobies en Geboortekaartje.nl schrijven regelmatig informatieve en leuke artikelen. Selecteer gemakkelijk bij 'meer informatie over' het onderwerp waarin je geïnteresseerd bent.